Bölcs tanácsok azoknak, akik most ugranak először - I. rész

Hasznos ötlet-gyűjtemény az első ugrásukra készülőknek azoktól, akik már ugrottak. Érdemes őket megfontolni!

Kérj fotókat és videót is

Legyen akár egy tétel a bakancslistádon, vagy csak egy hirtelen felindulásból született ötlet, ha első alkalommal ugrasz, mindenképp érdemes fotókat és videót is betárazni a nagy eseményről.

g0012803.JPG

Az első ugrásod alkalmával ugyanis olyan érzelmek és energiák szabadulnak majd fel benned, amik ugyan őrületesen fantasztikusak, de nehézzé fogják tenni a számodra, hogy egyes pillanatokra tisztán visszaemlékezz. Az ugrás valójában nagyon gyorsan le fog zajlani: néhány perc a helikopteren, szabadesés, lebegés az ejtőernyővel, és már le is huppansz a földre. Ha pedig magadhoz térsz a mámorból, és felnézel az égre, szinte álomszerűnek tűnik az ugrás, mintha meg sem történt volna...

Csodás emlékeid lesznek, amiket szeretnél újra és újra átélni, no és persze megosztani őket a családoddal és a barátaiddal. De, ha nem kértél fényképeket és videót, utólag már nem tudjuk őket pótolni.

Soha nem lesz még egy első alkalom, ezért 100%-osan megéri befektetni abba, hogy megörökíttesd az élményeid.

Csak nyugi, és lélegezz

Ez a legjobb, amit tehetsz. Ne felejts el lélegezni!

Az még rendben van, hogy miután kiugrottál a helikopterből csak néhány másodperc múlva jutsz levegőhöz a sikítozástól. Ám, ha újra és újra visszafogod a lélegzeted, a tested nem jut majd elegendő oxigénhez, és elkezdhet fájni a fejed, a füleid, és a gyomrod. Ráadásul feszült is leszel. Viszont ha lélegzel, nyugodt maradsz. A nyugalom az élvezetes repülés titka. Ne úgy gondolj a tandemugrásodra, hogy kiveted magad egy helikopterből. Képzeld azt, hogy madár vagy, és csodás tájakon keresztül, a felhők fölött repülsz.

Ne csukd be a szemeid

Ne kövesd el azt a hibát, hogy kihagyod a látványt! Csak úgy láthatod a világot szabadesésben és egy ejtőernyő alól, ha nyitva tartod a szemeid. Lesz mit nézni, azt garantáljuk!

Te is szeretnéd Siófokot madártávlatból látni? Jelentkezz egy tandemugrrásra még ma!