Szárnyaló gondolatok, avagy vajon mire gondolsz majd zuhanás közben?

Nos, reméljük nem arra, hogy a zárban felejtetted a kulcsod. Nálunk legalábbis még senki sem állította azt, hogy hétköznapibbnál hétköznapibb gondolatok cikáztak volna át a fejükben 4000 méteres magasságból kiugorva.

Végeztünk egy kis közvélemény-kutatást, és a következő típusokat véltük felfedezni az ugrók között:

46373976_m.jpg

Az elméjüket teljesen kiüresíteni képesek tábora

Azt is mondhatnánk, hogy lefagynak. Ők azok, akik nem emlékeznek semmire, ami az ejtőernyő kinyitásáig történik velük. No, nem eszméletlenek, csak teljesen átadják magukat a pillanatnak. Ők a zuhanó túlélők. Szemüket tágra nyitják, és csak zuhannak. A legbékésebb meditálók is megirigyelnék határtalan nyugalmukat.

Ó, jajj, aúú, neee!

Ők azok, akik úgy viselkednek, mintha mi löktük volna ki őket a helikopterből, az akaratuk ellenére. Pedig ott szárad ám a tinta a beleegyező nyilatkozaton! :-) Hol van már a híres hidegvér, kemény üzletemberek is képesek az anyukájukat hívogatni egy ilyen szituációban. Azon bátrak esetében, akiknél az ugrás előtt eluralkodik a félelem, bizony kiszabadulnak a palackból a rejtett érzések. Stresszmentesítenek az ugrás időintervalluma alatt. Vannak ilyen típusú emberek, de sírni még senki sem sírt, hogy tandemugorhatott, zúduljon rájuk bármilyen érzelemvihar a zuhanás alatt, már mosolyogva érnek földet.

Ez csúcskirááály!

A levegőég kegyeltjei. Úgy viselkednek, mintha hazamennének. Már a szimulációs gyakorlatok közben is vigyorognak, és a helikopterben alig bírnak megülni a fenekükön. Szinte úgy kell őket visszafogni, hogy még várjanak kicsit. Halált megvető bátorsággal vetik le magukat a semmibe, kacagnak, és a bennük tomboló pozitivizmusnak hangot is adnak. Idézem: „Ah, Istenem, de jóóó!”, „Ez marha jó, gyerekek!”, „Repülööök!”, „Imádooom!”. Persze, azért vannak kommunikációs korlátok, a „hihetetlen” szó kimondása már némi nyelvi akadályba ütközik.

Szerinted Te melyik tábort erősítenéd? Derítsd ki mielőbb, ugorj egy nagyot!