Üdv újra a Földön!

Szárnyalás, extázis, adrenalin spricc, földön kívüli élmény. Ez várja mindazokat, akik tandemugrásra vállalkoznak. De mi történik, amikor az anyaföldön landolsz? Mire gondolsz, milyen érzések kerítenek a hatalmukba? 

21739383_m.jpg

Földet éréskor csak annyi a feladatod, hogy felemeld a lábad, és miután az ejtőernyő megállt, lecsücsülj a földre. Először a pilóta lába fog földet érni. Ne félj, nem ránt majd nagyot az ernyő, tehát az, hogy földet érsz, nem jelent majd fizikai megterhelést a számodra. Folyamatosan, intenzíven lassulsz, de nem fogsz rángatózni. A földet érés mozzanatait még ugrás előtt begyakoroljuk.

Táncol a világ. Amikor a tandempilótával földet értek, egy-két métert még csusszantok, de aztán vége. De csak a repülésnek! Vannak, aki még pár percig enyhén szédülnek. Sokan üldögélnek a földön egy ideig, és miután felállnak, akkor sem biztos, hogy képesek egyenesen menni. A remegő láb garantált! Nézd csak meg az ugrásról készült  videók záróakkordjait! Kicsit vicces az ugrókat így látni, lehet, hogy már te is vihogtál magadon ugrás után...vagy még csak fogsz? :-) 

Szerencsére a rosszullét ritka, de ha hajlamos felkavarodni a gyomrod, talán bevehetsz egy Daedalont, hogy tutira élvezd az élmény utáni perceket. Maga az ugrás nem kavarja fel a gyomrod, de az izgalom lehet rád ilyen hatással.

Hú, azta! Általában ez a legtöbb, amire gondolni tudsz a szárnyalás után. Nem is csoda, hiszen olyasmit éltél át, amit eddig még nem (sokszor). Nem haragszunk meg, ha csak pár szót tudsz mondani az élményvideódhoz, tudni fogjuk, hogy ez a biztos jele annak, hogy fantasztikusan érezted magad. Még a szavad is eláll, olyan frenetikus a tandemugrás kalandja!

Szomjúság. Hiába ittál az ugrás előtt pár kortyot (jelentős mennyiséget nem tanácsos, nehogy felkavarodjon a gyomrod, az alkohol pedig tiltólistás), a földet éréskor sokan nagyon szomjasak lesznek. Hiába no, az izgalomtól kiszáradt torok itókáért kiált. Büfénk tárt karokkal vár!

Felszabadultság. Igen, szárnyalni fogsz még a földet érés után is! Elszállnak a gondjaid, csak semmi stressz. Marad a mosoly, és a semmi máshoz nem hasonlítható élmény feletti öröm.

Te mikor jelentkezel? Bízunk benne, hogy a tandemugrás igazi színfolt lesz az élménygyűjteményedben!