Ezért nem hasítjuk télen a kék eget

Magyarázzuk a téli szünetünket

Igen, látjuk, hogy égsz a vágytól, hogy akár azonnal ugorj, és még pár napot is alig tudnál várni az alkalmas időpontra, de azt kell sajnos mondanunk, hogy nem lehet. Még nem. Egészen pontosan október végétől áprilisig nem tudsz az Ugrani Jó csapatára hatni, sem szép szóval, sem könyörgéssel... S hogy mivel tudjuk magyarázni? Bevalljuk hősiesen pont a Te kényelmedet vettük alapul. Sőt, tovább megyünk, az életedet kíméljük meg eme nemes szigorítással.

1745328_m.jpg



A helyzet az, hogy a tapasztalatlan ugrók sokszor nem tudják, de ott, messze fenn, 4000 méteres magasságban bizony 26 fokkal van hidegebb mint e földtekén. Ha veszünk egy téli igen kellemesnek mondható 0 fokot, az odafenn is ugyanennyi ugyan, de már mínuszban. Érted már? Ha ehhez az amúgy is embertelen cidris levegőégi időjáráshoz még hozzávesszük azt, hogy a szabadesés sebessége 180 km/óra, biztosak vagyunk benne, hogy nem fogsz annyira erősködni az ugrásért.

Október végétől áprilisig tehát téli szünetet tartunk, de nehogy azt hidd, hogy egész álló nap láblógatva szürcsöljük a cappucinot. De nem ám! Sportolunk, hogy jó kondiban maradjunk, sőt, még ha úgy tartja kedvünk, edzünk is egy jót a Skyward szélcsatornájában. Ezen kívül építkezünk, fejlesztünk, sőt, meglepetésekkel is készülünk,  erről majd..


A zord időjárási viszonyokra visszatérve: tavasztól őszig is eshet az eső, fújhat az orkán erejű szél, lehet zivatarveszély. Gyűlhet a sötét felhők sora, és még köd is akadályozhatja a tisztánlátást. Vannak tehát ilyen egyértelmű helyzetek, amikor esztelenség volna ugrani. Mi igenis tudunk nemet mondani, ha a csapat biztonsága a tét! A helyzetről, ha már jó előre látható, értesítést küldünk. Ez azért is jó Neked, mert nem kell feleslegesen utaznod. Viszont ha már  a helyszínen vagy, és váratlanul gorombul be az ég, akkor kivárunk, hátha...

De el ne szontyolodj itt nekünk, jön még borúra derű! Áprilistól olyan hatalmas élményben lehet részed, amire igazán megéri várni! Ugrani jó!
Addig is, szemezgess az oldalunkról! Ajánljuk figyelmedbe videógalériánkat, és élménybeszámolói csokrunkat. Jelentkezni szeretnél, vagy karácsonyi ajándékba adnál élményugrást? Itt megteheted!