Emlékezetes csapatépítés tandemugrással

 
Ha úgy gondolod, hogy itt az ideje gatyába rázni a társaságot, és szeretnél egy igazán felejthetetlen csapatépítést, akkor a a helikopteres tandemugrást nektek találták ki. Már most előkészítheted a 2018-as csapatépítőt.
 
Garantáltan megszabadultok a munka terhétől
 
 ugranijo_49.JPG


 
Nem hinnénk, hogy akár egy másodperc erejéig is gondolnátok a munkára, miközben limonádét szürcsölve ejtőztök a büfében, vagy hanyatt fekve, tátott szájjal bámuljátok az ugrásokat. A totális kikapcs a saját ugrásotokra készülve is garantált.
 
Érdekesebb, mint bármi más
 
A tandemugrás köré épített csapatépítés nem egy unalomig lerágott csont: a közös kirándulások, strandolások, bográcsozással vegyített sörözések a nyomába sem érhetnek. Persze, a programot ilyen, kissé hétköznapibb elfoglaltságokkal is színesíthetitek.
 
Pápá unalom!
 
Fény derül a munkatársak igazi jellemére
 
Tandemugrás során tutifix, hogy kibillensz a munkából, és megismered a munkatársaid erősségeit, és gyengébbik oldalát. Jól figyelj, mert látni fogod, hogy egy feszültebb helyzetben ki az, aki képes megőrizni a hidegvérét, és ki az, aki hajlamos elveszíteni a fejét.
 
 
Erősíted a munkatársak lojalitását
 
Hidd el, aki kiugrik a felettesével egy helikopterből, az tutira szereti a munkahelyét, és valószínűleg nem csak a kereset miatt jár be nap mint nap az irodába. Ha nagyon viccesek akarnánk lenni, akkor azt mondanánk, hogy aki nem mond fel a tandemugrós csapatépítő hallatán, arra hosszú távon is számíthatsz majd.
 
 
Emlékezetes lesz
 
Olyan csapatfotókat csinálhattok, amik még a tavalyi jelmezbálos közös fotónál is nagyobb sikert aratnak majd, és senki sem tartja majd cikinek.
 
Tandemugrás előtt, alatt után azok a dolgozók is szóba fognak állni egymással, akik előtte kerülték egymást.
 
Így válik nagyobbá a munkakedv, a teljesítmény és hatékonyabbá az együttműködés. Ugyan melyik cégvezető ne vágyna erre?
 
Mozdítsd hát ki a dolgozóidat a komfortzónájukból, és adj számukra olyasmit, amit életük végéig emlegetni fognak. Ígérjük, hogy mindenkire fogunk vigyázni.
 
Kattints ide a 2018-as elérhető időpontokért.