Celebugrások – avagy sztárok tandemben II.

Ugye, olvastad az előző részt, melyben Chris Evans, Miley Cyrus, és Wayne Bridge ugrásáról számoltunk be nektek? Ezúttal Bill Murray, Michael Fassbender, és Vince Vaughn tandemugrását követhetitek nyomon.

bill-murray_ugranijo_28.jpg

 

Bill Murray

2008-ban a legendás színész, Bill Murray Chicago felett ejtőernyőzött. Az ugrásra az 50. Chicago Air and Water Show-n került sor, és írt róla a  New York Daily News is. A sztár az amerikai hadsereg ejtőernyős csapatának (Army Golden Knights) közreműködésével ugorhatott.

A komikus színészt olyan ikonikus filmekből ismerjük, mint a Szellemirtók. A film fontos része a filmtörténelemnek. Számos remake, és sok digitális ötlet született belőle, mint például a Ghostbuster (Szellemirtók) játékgép. A film történetére alapozott számítógépes és mobilos játékok is igen nagy népszerűségnek örvendenek.

Bill teljesen nyugodtan viselkedett, és az ugrási magasság eléréséig csak viccelődött és viccelődött. Véleményünk szerint messze felülmúlta az összes először tandemező celeb bátorságát!

Nézd csak meg a saját szemeddel is:

 

Michael Fassbender

Michael Fassbender ismert arról, hogy rendszeresen vállal veszélyes és izgalmas szerepeket, így hát egyáltalán nem állt tőle távol, hogy másodjára is kipróbálja az ejtőernyőzést. Ráadásul mindenkinek azt javasolja, hogy próbálja ki ezt az élményt, mielőtt még túl késő lenne.

Egy amerikai híroldalnak, az Edmonton Sun-nak nyilatkozott arról, hogy mennyire lenyűgözte a tandemugrás:

„Ez egy hihetetlen érzés. Egyszerűen nem megy ki a fejemből, hogy egyszer valahol valaki először tette meg azt a bátor lépést, hogy kiugrott egy gépből. "

Igen Michael, megcsináltad!

Vince Vaughn

Vince Vaughn amerikai színész sokak kedvence. A Bárbarátok, a Gyakornokok, A négy karácsony, és A fegyvertelen katona filmekből is ismert színész.

Ő is kihúzhatta a bakancslistájának egyik legextrémebb elemét: 13 000 láb magasságról ugrott ki a Chicago Air & Water Show-n, 2010-ben.

Ugye, milyen bátor?

Nézd csak, milyen hihetetlen élményeket éltek át eddigi tandemugróink!

A Te bakancslistádon is szerepel a tandemugrás?

Gyere, ugorj velünk a Balaton felett, 4000 méteres magasságból!