Fellegközi Meditáció

 „A meditáció egy ugrás: először a fejtől a szívig, majd a szívtől a létig. Egyre mélyebbre és mélyebbre hatolsz magadban, ahol a számítgatásokat hátra kell hagynod, ahol minden logika értelmét veszti.”

Osho

Mai rohanó világunkban egyre többen térnek vissza a meditáció kincsestárához. A meditáció az, ami segít kitisztítani a gondolatainkat, elcsendesíti a lelket, megnyugtatja az elmét, és felüdíti a testet. A meditáció számtalan formájával találkozunk, de gondoltad-e volna, hogy a levegőben is átélheted a „zen” állapotát?

14075347_l.jpg

Végülis, hol máshol vonulhatnál el jobban a világtól, mint a felhők között? A „szakadj ki az élet taposómalmából” egy repülőgépből kiugorva új értelmet nyer.

Nézzük, hogyan jön létre a meditatív állapot egy tandemugrás alkalmával

Első fázis – Felkészülés az elvonulásra

Szokd meg a gondolatot, hogy az ugrás ideje alatt mellőznöd kell a mobilodra érkező idegesítő munkahívásokat, és persze felesleges a laptop, a határidőnapló is. A cél az ellazulás, így kérjük szépen otthon hagyni a válladra nehezedő problémáid. Éppen ezért súlyzót se hozz! :-) Vegyél fel kényelmes ruhát, erre jön majd az ugróruha.

Ugrás közben – Érzed? Olyan könnyű vagy, hogy szinte repülsz!

Jéé, tényleg repülsz! Nos, bár a helikopterben még többen vagytok, az ugrás alatt csak te, és a szellemi gurud vesztek részt, azaz a tandempilótád vezet majd a meditáció során.

Figyelem! Ez egy újszerű meditáció, azaz, a szemeid nem kell lecsuknod. Miért is? Azért, mert hatása többedik alkalommal is olyan erős, hogy még így nyitott szemmel is nagyszerűen meg fogod tudni élni a jelen összes pillanatát, garantált, hogy nem jut majd eszedbe semmilyen zavaró gondolat! Az élmény teljesen áthatja majd teljes valódat!

A meditáció végén, kicserélődve

Amikor földet érsz, még egészen mámoros leszel a téged ért hatásoktól. Először, lehet azt fogod hinni, hogy álmodtál. Katarzist élhetsz át, mely könnyekben, vagy nevetésben tör ki. Megkönnyebbülsz, átértékeled az egész életed. A levegőben töltött meditáció során teljesen feltöltődsz, és más ember leszel, mint előtte. Kisimulsz, új erőre kapsz, pozitívabb leszel. Csak próbáld ki, és meglátod!

Te már jelentkeztél Fellegközi Meditációra? Mivel csak október végéig indítunk kurzusokat, és az idő vészesen fogy, biztosítsd a helyed még ma! Szeretettel várunk! Az Ugrani Jó Csapata

„A meditáció többet jelent annál, mint hogy egy fa alatt ülünk, és álmodozunk."