Egy röpke nyaralás

Úticél: a levegőég

Eleged van már a hosszadalmas tervezgetésből? Nem tudsz zöld ágra vergődni, hogy hová menj idén nyáron kikapcsolódni? Nyaralj másképp, mint eddig! Kiállunk amellett, hogy a tandemugrás egy remek nyaralási úticél lehet. A tandemugrás azoknak való, akik már unják a tengerparton való heverészgetést, és a bárányfelhők számolgatását. Azoknak, akik valami többre vágynak egy hagyományos nyaralásnál.

19469793_m.jpg

 

Azoknak, akiknek borsos teendőik miatt csak rövid kikapcsolódásra futja

Hátrány: Utazással, betanítással, ugrással, evéssel, ivással, és hazaúttal együtt is csak egy napos program.

Előny: Ez az egyetlen napocska gyökerestől fordítja majd fel az eddigi életed! Az idő rövid, de annál több élményt zsúfoltunk bele. Ültél már helikopteren? Merészkedtél már 4000 méteres magasságba az anyaföldtől? Voltál már valaha olyan őrült, hogy kiugorj egy gépből egy gyakorlatilag ismeretlen emberrel a hátadon? Az extázis, és az adrenalin, ami az ugrás nyomán szegődik a nyomodba, még hetekig, hónapokig elkísér.

 

A tandemugrás azoknak is való, akik végre izgalmas fotókkal, videókkal szeretnének hazatérni a nyaralásukból

Hátrány: Ezúttal nem villoghatsz a szokásos napozásos, fagyizós, homokvár-építős képekkel, videókkal, és senki sem fog sajnálgatni a rákvörös arcod miatt.

Előny: Az idei nyaralásos fotóalbumod egy teljesen új oldaladról mutat be, és ráadásul olyan szelfijeid lehetnek, ami senki másnak sincs! Az pedig külön jó, hogy egy csepp gondod sem lesz a fotókra, hiszen lesz fotósod! Sőt, a videóvágást is ránk bízhatod.

A tandemugrás azoknak is erősen ajánlott, akik nincsenek odáig a fürdőruháért.

Hátrány: most nem a bikini body-d megvillantása a cél, ámbár azt az ugróruha is sejteti valamennyire, hogy mennyit edzettél az elmúlt időszakban.

Előny: nem kell magad takargatnod, nem kell felvenned az utált ruhadarabot, és még a bőröd is megússza leégés nélkül. Kész főnyeremény!

 

Bónusz: látnivalókban nem lesz hiány, például felülről láthatod a Balatont!

Veled is megesett már, hogy úgy értél haza a nyaralásból, mintha leszívtak volna? Nos, ha eljössz egy tandemugrásra az Ugrani Jó csapatához, szárnyakat adunk, és úgy fel leszel villanyozva, hogy a barátaid is csodálkozni fognak rajta, hogy te mióta vagy ilyen energiabomba.

Foglald le a jegyed, itt!