Adj romantikus tájképet nőnapra!

Balatoni panoráma magaslesből

Azt mondod, ez túl régimódi, ráadásul szíved hölgye nem is ilyen típus? Ugyan mit kezdene egy csöpögős tájképpel? Hmm, mondjuk fölérepülne, és onnan gyönyörködne benne. Így már érdekesebben hangzik?

A helyzet az, hogy ennél egyedibb ajándék nőnapra nemigen létezik. Persze, vehetnél parfümöt is, és bonbont, meg szép virágokat, de az illat elszáll, a virág elhervad, és a bonbonnak is nyoma vész. Mégiscsak ötletesebb, ha egy tandemugrás kuponnal ünnepeled társad nőiességét, ráadásul az élmény maradandó lesz! Arról nem is beszélve, hogy a nők igencsak értékelik az egyedi ajándékokat, az olyanokat, amelyeken látszik, hogy hosszú tervezés előzte meg a beszerzésüket. Szeretik édesgetni magukban a gondolatot, hogy a becses lovag megerőltette magát, azaz küzdött azért, hogy szíve hölgye elégedett mosollyal nyugtázza a meglepetést.

22503989_m.jpg

Ejtsünk néhány szót magáról a tájképről! Mivel a szabadesés időtartama 4000 méteres magasságból kb. 45-50 másodperc, az ejtőernyő kinyitásának pillanatától pedig még 5-6 percnyi idő telik el, így különböző szögekből, és magasságból csodálhatja meg a tájképet, azaz ámulhat-bámulhat a különlegesen szép balatoni panoráma láttán. Teszi mindezt a legnagyobb kényelemben, biztonságosan, egy tandempilóta vezényletével. Micsoda képtár vezetés lesz ez a Siófok-Kiliti repülőtér fölött szárnyalva! Sőt, ha az égiek kedveznek neki, akár még a Dunát, a Mecseket, vagy az Alpokat is láthatja a Balatontól. 

Nőnap kettesben. Kedveskedj szerelmednek egy élő romantikus tájképpel, mutasd meg neki a Balatont úgy, ahogyan még sosem látta! &ez még nem minden! Akár el is kísérheted a helikopteres utazásra (világhírű MI-8-as helikoptereink vannak ám), egészen 4000 méteres magasságig. Az út 12-15 perce során bátoríthatod, foghatod a kezét, de ha kedved szottyan hozzá, Te is ugorhatsz, hogy az élmény közös legyen!

Ez még nem minden! Ugrás előtt, vagy után elkölthettek egy finom étkezést a grillbárunkban, vagy az éttermünkben, így megpecsételve a napot.

Igaz, hogy március 8-án még nem, de április vége környékén már biztosan szervezünk tandemugrásokat. A várakozás ideje viszonylag nyúlfarknyi lesz ahhoz képest, hogy egészen idáig még nem élte ki ilyen irányban a kalandvágyát. Ráadásul ez a pár hét talán szükséges is ahhoz, hogy összeszedje a bátorságát az ugráshoz.

No, ugye jó kis ajándékötletünk van? A romantikus tájképet itt rendelheted meg! :-)