Tériszonyos vagy? Gyere ugrani!

Ha Te vagy az, aki még abba is beleszédült tornaórán, amikor felnézett a kötélre, nemhogy felmászott volna rá, akkor tudod miről beszélünk. A magaslattól való félelem áthatja a mindennapjaid, és már tudod, hogy képtelen leszel lenézni egy átlátszó falú liftből a plázában, de lehet, hogy már az első emeleti erkélytől is kiráz a hideg... 

Az irracionálisan erős félelem olyan dolgoktól von el, amibe mások minden gondolkodás nélkül belevetik magukat. Ilyen a hegyi túrázás, az ejtőernyőzés, a bungee jumping, de a tandemugrás is. Mit Neked lelátó, kilátó, torony, maximum a távolból gyönyörködsz bennük, de hat igáslóval sem húzhatnának a közelükbe. Természetesen nem kényszerítünk arra, hogy ugorj, de ha van benned akár egy icipici vágy is, akkor érdemes elgondolkodnod azon, hogy elgyere hozzánk.

2786040_m.jpg

Ne parázz, mondj igent a kihívásra!

Ez egy egyszeri alkalom. Nem kell elköteleződnöd, bérletet vásárolnod, és buknod, ha nem jön be mégsem.

Ugrás közben, még ha előtte remeg is a térded, nyugodt lehetsz, mert nem kell csinálnod szinte semmit. Még az ernyőt is a pilóta bontja ki. Bízz a pilótában, Ő érted van!

Könnyen meglehet, hogy a tériszonyod átcsap gyönyörré, és Te is átérzed majd, ahogyan az adrenalin a szárnyain repít. Olyan ez, mint egy meditáció a fellegekben: teljesen kiegyensúlyozott leszel tőle.

4000 méter magasból tulajdonképpen egy terepasztalt, azaz egy térképet látsz, és biztonságban zuhansz az anyaföld felé. Fentről minden teljesen más.

Nem kell attól félned, hogy le fogsz esni, vagy le fogsz szédülni a magasból, hanem mindezeket át is éled! &ez ugyan félelmetesen hangzik, de a tériszony egyik leghatásosabb megoldása (a pszichológusok szerint is) az, ha szembe nézel a félelmeiddel. Hidd el, más emberként térsz vissza majd, és mentálisan is erősebbé válsz.

Ha szereted a természetet, egy bátor ugrással madártávlatból is meglesheted a Balatont!

Agyban dől el a dolog. Írhatunk mi bármit, ha Te már eldöntötted, hogy ez nem fog Neked menni, nem tehetünk Érted semmit. 

Még bizonytalan vagy? Itt nézhetsz tandemugrásos videókat, és élménybeszámolókat is olvashatsz! Válaszoltunk az összes kérdésedre! Ha még akad, vedd fel velünk a kapcsolatot

Akcióink is segítenek a döntésben!

Ha úgy érzed, ez még túl magas labda Neked, próbáld ki a helikopteres élményrepülést, ahol szintén barátkozhatsz a magassággal!

Összeszedted a bátorságod? Gratulálunk! Jelentkezz életed legnagyobb élményére!

Most nem akarunk Veled arról vitatkozni, hogy nem-e B12 vitaminhiány, vagy fénytörési hiba okozza-e a tériszonyod, de bizony, az is előfordul.