Az igaz szerelmek az égben köttetnek

 A vakmerő pár (Jessy Schild, 32, és Ingo Mueller, 46) egy laza ejtőernyős ugrás előtt összeházasodott, majd fogadalmukat szabadesés közben váltott röpke csókkal pecsételték meg.

ugranijo_50.jpg


 
A pár to-do listáján nem csak a ruhák és a virágok beszerzése, és a jó catering leszervezése szerepelt, hanem egy szuper repülőgép, és egy ejtőernyőzni kész pappal való szerződés is. Jessy azt mondta, hogy nagyon nehezen találtak olyan papot, aki hajlandó volt velük ugrani.
 
A szerelem szó szerint érezhető volt a levegőben, amikor az izgalomra vágyó pár kimondta a hűségi esküt a repülőgép fedélzetén.
 
A boldogító igen kimondása után szabadesés közben egy édes csókot váltottak, majd romantikusan, ejtőernyővel lebegtek le a násznép közé, akik alig várták, hogy gratuláljanak nekik.
 
A férj, Ingo tapasztalt ejtőernyős, és egyben a helyi ejtőernyős klub (Phenixx5 Klub) elnöke is, több, mint 1000 ugrással a háta mögött.
 
Jessy nagyon sokat segít az ejtőernyősök ugrásra való felkészülésében, és a videók szerkesztésében.
 
"Számunkra az ejtőernyős esküvő volt a legideálisabb"- vallják.
 
 
Az előkészületek
 
Az esküvő szervezése több mint egy évükbe telt, és az időjárásnak sokkal nagyobb szerepe volt, mint egy átlagos esküvőn. A legnehezebb lépés mégis egy olyan lelkész megtalálása volt, aki hitt ebben az esküvőben, és elég bátor volt, hogy ugorjon velük.
 
Jessynek viszont részt kellett vennie egy előzetes tandemugráson egy oktatóval.
 
 
A nagy nap
 
A 4700 méteres ugrási magasságon nagyon hideg volt, de egyben nagyon szép is.
 
Az ugrás miatt egyáltalán nem aggódtak, de volt néhány nehéz pillanatuk. A lelkésznek például a ceremónia egész ideje alatt remegett a keze, ezért igencsak aggódtak érte. Az egyik gyűrűt el is ejtette, de szerencsére fel tudta venni. De még így is úgy gondolják, hogy az esküvőjük napja tökéletes volt.
 
A lelkész még soha nem próbálta a tandemugrást, ezért volt olyan ideges. De aztán később belekóstolt a tandemugrás rejtelmeibe, és kifejezetten élvezte.
 
 
 
Oliver Furrer, az esküvői kamerás is mágikus napként élte meg az ceremónia napját, hiszen soha nem látott még ehhez foghatót.
 
„Egyszerűen csodálatos volt ifjú férjként és feleségként a lelkészünkkel, a koszorúslányunkkal, és a vőfélyünkkel ugrani.” -mesélte a feleség.