A világ legőrültebb helyei a tandemugrás kipróbálásához II.

Egy méltó helyszín után kutatsz, ahol ugorhatsz? Ha utazol egy kicsit, bámulatos látványban lesz részed!

 6. Viktória-vízesés, Zambia

6_victoria_falls_zambia.jpg

 

A Zambia és Zimbabwe határán pompázó Viktória-vízesés, a világ legnagyobb vízesése. Több mint egy kilométer hosszú és több mint 100 méter magas. A helyiek, mivel a víz zaja 40 km-re hallható, így hívják: "Mosi-o-Tunya", azaz „mennydörgő gőzölgés”..

A Victoria Falls Adventure a Livingstone repülőtérről szervez ejtőernyős ugrásokat. A program: szálldosás a Viktória-vízesés felett, majd ugrás a Zambézi folyóba.

7. Denarau Island, Fidzsi

7_denarau_island_fiji.jpg

 

Odafentről látni a Fidzsi-szigeteket, és a korallzátonyokat egy olyan tapasztalat, ami semmi máshoz sem fogható. Szívesen tandemugranál az azúrkék óceán felett? Megértjük. A Skydive Fiji és Free Fall Fiji tárt karokkal vár. Velük előbb kb. 4300 méteres magasságra emelkedhetsz, majd madártávlatból, a szigetek gyönyörű látképét nézve ereszkedhetsz le. A kor nem akadály–  a Skydive Fiji legfiatalabb vendége 7, míg a legidősebb 92 éves volt.

8. Grand Canyon, USA

8_grand_canyon_usa.jpg

 

A Grand Canyon egyike azon helyeknek, amit muszáj megnézned. Mi a legjobb módja annak, hogy szemtanúja lehess a világ egyik legnagyobb természeti csodájának, mint a tandemugrás? A Paragon Skydive a Mount Everest után a legmagasabban fekvő ugróhely a világon. A 130 mérföld/órás szabadesésednek a hatalmas Grand Canyon szolgáltatja majd a hátteret.

9. Ferenc József gleccser, Új-Zéland

9_franz_josef_glacier_new_zealand.jpg

 

Új-Zéland legmagasabb hegyei, az esőerdők és a Tasman-tenger között található a föld egyik legszebb helye, a Ferenc József gleccser. A Skydive Franz lehetővé tette, hogy odafentről gyönyörködhessünk a gleccserben. Három féle ugrási magasság közül választhatsz: közel 4000, 5000 és 6000 méter. Rajta, mire vársz? Vess egy pillantást a gyönyörű hegyekre a tengerre, és az égre.

 

10. Balaton, Magyarország

10_ugranijo.jpg

Végül, de nem utolsósorban a Balaton fölé invitálunk. A Siófok Kiliti repülőtéren 4000 méteres magasságból csodálhatod meg az ország legkékebb tavát. Ugrani Jó!