Celebugrások – avagy sztárok tandemben I.

Egy helikopterből, vagy repülőgépből való kiugrás életet megváltoztatható élmény lehet. Valakit az anyukája ihletett meg, aki 60 éves korában ugrott ki tandemutasként. Ezt követően már bátrabban mert belevágni mindenféle új kihívásba. Amikor úgy érezte, hogy nemigen csinál semmit az életben, így kiáltott fel: „Hát én már kiugrottam egy repülőgépből 14.000 lábról, az már csak valami!”

ugranijo_27.jpg

Te tudod, hogy kik azok a hírességek, akik belevágtak a tandemugrásba?

Találtunk három hírességet, akik már voltak tandemugrani, az erről készült videókat is megtekintheted. Van közöttük olyan futballista, aki legyőzte a magasság iránti félelmét,  hollywoodi színész, és valóságshow sztár, akinek a sport az élete. Mindannyian vágytak arra, hogy megtapasztalják, milyen tandemugrani.

Chris Evans

A Captain America sztárja bevallotta, hog az ugrás előtti estén azon gondolkodott, hogy mi van, ha mégsem nyílik ki az ejtőernyője. Ahhoz, hogy megnyugtassa magát, felkutatta a halálozási arányt, és ezt találta: " Ezer ugrásból 0,0006 a halálesetek száma. Szóval, elég jók az esélyeim.”

 

Miley Cyrus

Miley Cyrus 2013-ban váltotta be azon vágyát, hogy tandemugorjon. Miley-t egy magazin vette rá, hogy megtegye a döntő lépést, és az erről készült videót közölték is a weblapjukon.

A sztár elég keményen megfenyegette a tandempilótáját arra az esetre, ha megtalálna halni.

Annak ellenére, hogy rettegett a repülőgépektől, szerette az ugrást. Ezt kiáltotta, mielőtt kiugrott: " Végre olyan vagyok, akár egy madár, mindig is az akartam lenni." Figyelem, ha a gyermeked tud angolul, fog be a fülét, mert nem épp neki való nyelvezetű a videó.

Wayne Bridge

Igazán bátor lépés volt a focista Wayne Bridge-től, hogy egy brit reality TV show-ban (Celebrity Get Me Out of Here) a tériszonyát legyőzve kiugrott egy helikopterből.

Ez volt az első megmérettetés, amit vállalt, és szinte megkövesedve állt az ajtóban, mielőtt kiugrott. A videóban láthatod, ahogyan „Aargh” és „Wow!” felkiáltásokkal próbálta csökkenteni a félelmét, majd, ahogyan már elkezdte élvezni a repülést. Wayne egyébként ott volt a műsor utolsó öt versenyzője között.

Olvasd csak, a mi ugróink mennyire élvezték a zuhanásukat! 

Te is szeretnéd kipróbálni a tandemugrást?