Éld meg az álmaid – álomugrás a Balatonnál

Egy álom csak egy álom, egészen addig, amíg úgy nem döntesz, hogy igazzá teszed.

Harry Styles

 

Az álmokból tudhatod meg igazán, ki is vagy valójában. Azt mondják, hogy az az ember, aki meg szeretné élni a repülés élményét, hatalmas szabadságvággyal rendelkezik, és igen kreatív egyéniség. Élni akar, úgy igazán. Viszont az álom csupán álom marad, amíg nem valósítod meg.

 

g0095411.JPG

 

Persze, a te álmod néha más rémálma, de ne foglalkozz vele. Csak a saját életed élheted. Ne hagyd hát, hogy eltántorítsanak a szándékodtól. A tandemugrás egyáltalán nem félelmetes élmény, hanem egy csodás megtapasztalás. Ablak egy másik világra.

Azok közül, akik mernek ugrani, sokan nagy változáson mennek keresztül, és hétköznapi életükben is bátrabban mondják ki a gondolataikat, és valósítják meg azokat a dolgokat, amiket addig csak húztak-halasztottak. Az álmok megvalósításának láncolata indul be tehát, egy szabadabb élet felé vezető úton.

Az álom az ember szívéből fakad és álmok nélkül semmivé lennénk. A valódi álom az, ami nem hagy aludni éjjel, és a nap minden percében foglalkoztat. Oldódj fel az álmodban! Ne csak álmodozz, teljesítsd is be! Ne hagyd elillanni álmaidból a helikopter berregő hangját, azt, hogy a magasból nézheted a Balaton kékségét, sem pedig azt az érzést, ahogyan borzolja az arcod a szél szabadesés közben. Ezek olyan élmények, amiket nem elég csak elképzelni.

„Ha valamit nagyon akarunk, bármi lehetséges. Szóval megéri hinni, bízni, álmodni, álmodni nagyot, merészet, mert azt bánja meg legjobban az ember, amit nem tett meg, amikor pedig lehetősége volt rá, nem pedig a rossz döntéseket. „ Makai Rita

Mondd, Te mennyire akarod ezt a tandemugrást? Elteszed a fiókba, és csak sóvárogsz-sóvárogsz, vagy a tettek mezejére is lépsz? 

Vajon elég erős benned a vágy egy jó kis tandemugrásra? Gyanakodj, ha az alábbi jeleket észleled magadon:

  • éjjel-nappal a tandemugrás jár a fejedben
  • már többször nézegetted a jelentkezési lapot
  • benne vagy számtalan tandemugrásos és ejtőernyős csoportban
  • lelkesen lájkolod az ugrásokról készült fotókat és videókat
  • folyton álmodsz arról, hogy épp zuhansz egy tandempilótával a hátadon
  • már kívülről fújod az Ugrani jó! videóinak dalát

 

Az óra ketyeg, a világ pörög. Mondj igent még ma a tandemugrásra!