Felvétel!

Kedves első ugrók, figyelem, csapó, indul! Bizony ám, merthogy ugrásodat az általad választott felvételi móddal meg is örökítheted! Fókuszban az egyes kamerafelvételek.

Őrizd meg az élményt! Segítünk, választék van bőven. Kérhetsz kézi kamerás rögzített videót, de a külső kamerás, és dupla kamerás változat is elérhető! A választást megkönnyítendő készítettünk egy kis összeállítást arról, hogy melyik változat miért jó. Az pedig már csak hab a tortán, hogy fényképeket is kérhetsz a videód mellé.

A kamera forog!

40300968_l.jpg

 

Kézi kamerás rögzített videó (belső kamerás)

A videokamera a tandempilóta kezén gebeszkedik, mégpedig egy speciális kesztyűben. Előnyei határtalanok. A felvétel telibe találja az arcod, így az is meg lesz örökítve, ha épp tátott szájjal repülsz, de az is, ha végigvisítod, vagy végig vihorászod az utat. Persze, mindehhez, egy festői háttérkép is dukál a magyar tengerrel, és felhőcskékkel.

A kézi kamerás felvételen helyet kapnak majd az ejtőernyős lebegés legklasszabb pillanatai, és a földet érés izgalmas pillanatai után elmondhatod, hogyan élted meg az ugrást. Egyszóval, a kézi kamerás felvétel igen becses emlék lesz! (Ráadásul ez a legolcsóbb variáció!)

Pici hátrány: mivel a tandempilóta a leszálláskor el lesz foglalva a leszállással, fékezéssel, lebegtetéssel, a kézi kamerás felvételen nem fog látszani a földet érésed.

Külső kamerás videó

A külső kamerás felvételt egy ugró légi operatőr készíti. Tessék csak szélesen mosolyogni a sisakján lévő kamerába! Egyszerre ugrik veled, és a tandempilótáddal, és kérésre fotóz is. Teszi mindezt a legnagyobb nyugalommal, mintegy 1,5-2 méter távolságból.

Akkor válaszd ezt a módozatot, ha nem vagy önimádó, ugyanis ezeken a felvételeken inkább a tájon lesz a hangsúly. Persze ne félj, egy külső szemlélő szemszögéből Téged is elkísérünk szárnyaló utadon. A felvételen látszani fog az egész tandempárosotok.

Figyelem! Mivel a légi operatőr a saját ernyőjével landol az anyaföldön, ezért a tandemernyős repülésed nem tudja megörökíteni, ellenben a landolásod igen.

Dupla kamerás videó, avagy mindet bele!

Ez a felvétel ötvözi az előző kettő felvétel megannyi előnyös tulajdonságát. Maximálisan eltárolja az ugrás alatti élményeket, és a gyönyörű látványt.

 

És most jön a legjobb rész!

Mivel van egy szuper vágószobánk, és videóvágóval is rendelkezünk, a videofelvételt és a fotókat le is tudod majd tölteni a tárhelyünkről. A videót aztán büszkén mutogathatod fűnek-fának, ismerősnek, barátoknak, hiszen mi sem bizonyítja jobban, hogy megtörtént a beavatásod, megvolt az első (avagy a többedik) ugrásod!

Te melyik videóra voksolsz? Nézz körül itt, kukkants bele a videógalériánkba!